сряда, 15 юни 2011 г.

Порно с Диляна Попова?

Standard

Объркаха звездата ни с Алета Оушън, унгарска порно актриса

Фенове на звездата от Love.net и „Стъклен дом” Диляна Попова с почуда са я видели как се чекне пред камерата в порно акция

Фенове на звездата от Love.net и „Стъклен дом” Диляна Попова с почуда са я видели как се чекне пред камерата в порно акция. Те са гледали в интернет порно филмите „Секс ангели”, „Преглътни това”, „Гейша” и „Хубави малки лесбийки” и са помислили, че като актриса в тях се изживява нашенската манекенка. Почитателите на актрисата коментират във форумите, че са попаднали именно на синеоката прелестна красавица от гулянци. Седмичникът ни „Шоу” се е заел да установи дали това е така и открил наличието на абсолютна двойничка на Диляна.

Порно актрисата унгарка Алета Оушън буквално е одрала кожата на Диляна. С горещите сцени със секс на живо принцеса Алета, каквото е прозвището на секс машината, припечелвала пари не само за хляба, но и за черния хайвер. 27-годишната звезда на порното е спечелила приза за най-добра чуждестранна актриса на така наречените порно „Оскари”.
Нашата Диляна, макар да не е порно звезда, също поддържа завиден стандарт. Бившата на Таки и Дичо се шматка по света с четири ВИП дружки – моделките Наталия и Маринела, Гергана Димитрова и бившата и последна любовница на Жоро Илиев – Яна Грудева. Неразделните бръмчалки са постоянна част от панорамата на модерните софийски заведения. Групата сексапилни гърли се слави и с честите си воаяжи извън страната. Предпочитаните от тях дестинации са Париж, Виена, Лондон и Милано. Около тях гравитират богати инвеститори в забавленията.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар