понеделник, 25 февруари 2013 г.

Андреа: Наградите на „Планета не ме вълнуват“

Standard

Певицата пуска ново парче в деня на наградите

Певицата пуска ново парче в деня на наградите
Андреа къса с чалгата
 Фолк певицата Андреа тотално отсвири наградите на телевизия „Планета“. Изпълнителката сподели, че в момента е на творческа вълна и предстоящите призове никак не я вълнуват, пишат от kliuki.net. Предвид факта, че основни конкурентки тази година са Галена и Анелия, Андреа предпочете да се съсредоточи върху собствените си изяви, а не върху състезанието между певицата.


Пред репортери певицата споделя, че наградите на „Планета“ въобще не я вълнуват. И предпочита да обърне внимание на новата линия в музиката си, която прави. Андреа споделя, че планира силен завой в кариерата и окончателно да скъса с чалгата. И по тази причина се е насочила към хаус музиката.

„Песните са в стила на диджеите по цял свят“, коментира певицата. Тя планира да пусне новото си парче до дни, след като предизвика фурор с новия си дует със сръбската звезда Цвия. Певицата признава, че е насочила цялото си внимание към участията си. И не отдава голямо значение наградите, пиша от blife.bg.

Все пак певицата не крие, че номинациите за „Изпълнител на годината“ силно я вълнуват. И макар да не е обявена за фаворитка, споделя, че ще чувства поласкана, ако тази година успее да спечели приза.

0 коментара:

Публикуване на коментар