четвъртък, 19 март 2015 г.

Глория напуска музикалната сцена

Standard
Глория се оттегля

Една от първите чалга звезди у нас, допринесла за популярността на фолкмузиката още в зората й, се оттегля от голямата сцена.

Глория дълго обмисляла дали не е време да захвърли микрофона и да се насочи към друго поприще

Глория дълго обмисляла дали не е време да захвърли микрофона и да се насочи към друго поприще, докато накрая взела категоричното решение, че времето й на звезда отдавна отмина и не може да блесне с нищо ново, пише hotnews.bg.

Въпреки че официалната версия на музикална компания "Пайнер" е, че Гло си дава заслужена почивка и отново ще се завърне в даден момент, близки до звездата издадоха пред "България Днес", че певицата приключва с музикалната си кариера.

Като главна причина за оттеглянето й от сцената и скъсването на дългогодишната й връзка с Митко Пайнера изпълнителката на "Пясъчни кули" изтъкнала новите попълнения в редиците на музикалната компания.

Отдала цели две десетилетия от живота си на лекия жанр, Глория изпитвала истинска непоносимост към по-младите си колежки, които все повече и повече опорочавали попфолк музиката, и смятала, че е под нивото й да стои на една сцена с певици като Джена и Галена.
Примата неведнъж е споделяла, че е време новите фолкаджийки да започнат да правят по-стойностни песни, и многократно е критикувала външния им вид.

 Въпреки че се отказва от пеенето, Глория е доволна, че ще даде път на щерка си Симона. Дъщерята на примата от брака й с Илия Загоров вече има няколко песни и упорито върви по стъпките на майка си.

41-годишната изпълнителка си е поставила за задача да подготви Симона за бляскава музикална кариера
Глория с дъщеря си Симона
41-годишната изпълнителка си е поставила за задача да подготви Симона за бляскава музикална кариера, като първата крачка е девойката да свали излишните килограми и да влезе в добра форма, за да не може лесно да я отвее конкуренцията.
Глория смятала, че това не е невъзможна задача, след като самата тя отслабна драстично и се превърна в съвсем различен човек от пухкавелката, която беше, когато изгря звездата й.



0 коментара:

Публикуване на коментар